Προφίλ

Πως ξεκίνησε…

Το γραφείο της Go Pro Events εδρεύει στα Χανιά από το 2016 και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού επιπέδου, οργάνωσης (εσωτερικής ή εκδήλωσης/έργου), σχεδιασμού, ολικής υλοποίησης και συντονισμού εκδήλωσης/project.

Κύριος στόχος μας είναι η αναβάθμιση του επιπέδου και της ποιότητας των υπηρεσιών, βασιζόμενοι σε Διεθνή πρότυπα και κριτήρια, τα οποία προσφέρονται τόσο στην πόλη των Χανίων αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρονται μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόμενων πελατών καθώς και διαφορετικών εκδηλώσεων.

Αυτό επιτυγχάνεται κατά γενική ομολογία χάρη στην ακαδημαϊκή και πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε θέματα στρατηγικής, αθλητικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων-project που διαθέτει η κ. Αθηνά Χαριτάκη, εμπνεύστρια και διευθύντρια της Go Pro Events αλλά και στην ικανότητά  επιλογής εξειδικευμένων συνεργατών για την έκβαση ενός άρτιου αποτελέσματος. Ο παραπάνω συνδυασμός εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανώτερο των προσδοκιών και η εμπειρία θα είναι μοναδική για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το όραμα μας…

Αναγνωρίζοντας πόσο εύκολη μπορεί να φαίνεται η πραγματοποίηση μίας εκδήλωσης/project αλλά πόσο δύσκολη είναι η διαδρομή μέχρι την υλοποίησή της, η Go Pro Events αναλαμβάνει δράση με απώτερο στόχο την απόλυτη ικανοποίησή και εκπλήρωση της σκέψη σας.

Οποιοδήποτε μέγεθος εκδήλωσης/project μπορεί να υλοποιηθεί με απόλυτο επαγγελματισμό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και δημιουργώντας αναμνήσεις μιας ζωής.

Άλλωστε τα Χανιά και γενικότερα η Κρήτη φημίζονται για τις εκδηλώσεις που φιλοξενούν.

Σκοπός, φιλοσοφία και αρχές μας

Σκοπός της Go Pro Events είναι να παρέχει υπηρεσίες οι οποίες αφορούν logistics, φιλοξενία (hospitality), στρατηγικό σχεδιασμό, επιμέλεια και δημιουργία υλικού προβολής και προώθησης, riskmanagement, δημιουργία χορηγικών προγραμμάτων, σε Εταιρείες, Συλλόγους, Δημόσιους Φορείς, Ο.Τ.Α., Αθλητικά Σωματεία, Εθελοντικές Οργανώσεις, εταιρείες παραγωγής ταινιών, κλπ προκειμένου να επιτύχουν το υψηλότερο επίπεδο αποτελέσματος.

Οι αρχές που διέπουν τη Go Pro Events και σύμφωνα με τις οποίες πορεύεται και λειτουργεί είναι πολύ συγκεκριμένες:

 • Σεβασμός σε εσάς και την ιδέα σας
 • Αξιοπιστία μεταξύ ενδιαφερόμενου και εξωτερικών συνεργατών
 • Συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης της Εκδήλωσης/Project
 • Πρόληψη πιθανών κινδύνων και ανάπτυξη εναλλακτικών πλάνων από την αρχή του σχεδιασμού
 • Αντιμετώπιση και Αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει

Αθηνά Χαριτάκη

Βιογραφικό

Η κ. Χαριτάκη Αθηνά είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού.  Η ίδια έχει υπάρξει αθλήτρια και πρωταθλήτρια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης ενώ η διοικητική της εμπειρία σε μεγάλες, αλλά και μικρότερες,  αθλητικές διοργανώσεις ξεκινά το 1998. Έκτοτε έχει απασχοληθεί σε σημαντικές θέσεις τόσο σε διοργανώσεις όσο και σε Οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται:

 • Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC)-Βόννη-Γερμανία
 • Πανασιατικοί Αγώνες-Ντόχα-Καταρ
 • Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004»
 • Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ)-Αθήνα
 • Ναυτικός Όμιλος Χανίων (ΝΟΧ)-Χανιά
 • Πάρκο Ψυχαγωγίας «Λιμνούπολις»-Χανιά
 • Αθλητικό Σωματείο «ΑΡΙΩΝ»-Γλυφάδα.

Από τον Οκτώβριο του 2016 είναι η επικεφαλής του γραφείου της Go Pro Events και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της Συμβουλευτικής και Συντονισμού εκδηλώσεων/project παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για εκδηλώσεις διεθνούς επιπέδου αλλά και σε θέματα οργάνωσης Συλλόγων-Επιχειρήσεων. Στα Χανιά συνεργάζεται από το 2016 με το Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος», 2017-2018 είχε αναλάβει την οργάνωση και συντονισμό του Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου «ΧΑΝΙΑ» και έχει την ευθύνη οργάνωσης και συντονισμού του Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου «Βενιζέλεια – Χανιά».  Από το 2019 αναλαμβάνει και προγράμματα δημοσίου για την υλοποίηση υπηρεσιών Δημοσιότητας και Φιλοξενίας ενώ το 2021 ήταν η Production Coordinator για την τηλεοπτική σειρά «Κομάντα και Δράκοι» η οποία προβλήθηκε από το κανάλι του Mega. Στο παρελθόν έχει αναλάβει εκδηλώσεις όπως το Santa Run Chania, το «Διήμερο Γνωριμίας» του μεγαλύτερου αθλητικού Κέντρου στην Κρήτη του Belive Family Sports Club, τον Αγώνα Τριάθλου «Chaniathlon», το «Μαραθώνιο Κρήτης», τελετές βράβευσης, επετειακές παραστάσεις, ημερίδες, σεμινάρια, φωτογραφήσεις, κ.ά

Αναζητάτε συνεργάτη για την υλοποίηση της εκδήλωσής σας στα Χανιά;