Σύλληψη και λήψη απόφασης υλοποίησης επιχειρηματικής ιδέας

Σύλληψη και λήψη απόφασης υλοποίησης επιχειρηματικής ιδέας

Είναι δεδομένο ότι τα απόνερα της πανδημίας θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό όλους τους τομείς λειτουργίας της κοινωνίας μας.

Είναι επίσης σίγουρο  ότι θα επηρεαστεί άμεσα ο οικονομικός τομέας σε όλα τα επίπεδα από την κρατική μηχανή μέχρι τη μικρότερη εν ενεργεία επιχείρηση.

Παρά τα μέτρα υποβοήθησης  του Κράτους πολλές επιχειρήσεις προβλέπεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθούν με τις γνωστές συνέπειες ή να προσπαθήσουν να αναβιώσουν στο ίδιο αντικείμενο ή να αλλάξουν μορφή και δραστηριότητα.

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο  μπορεί να δράσει σε αυτή την περίπτωση και να ξεπεράσει τις δυσκολίες αυτές.

Κάποιος που έχει ασχοληθεί μία φορά με το επιχειρείν είναι βέβαιο ότι πάντα βρίσκει τρόπους εκδήλωσής του με τη σύλληψη μιας “ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ”.

Επειδή όμως η πιθανή Αποτυχία του τον καθιστά επιφυλακτικό και προσεκτικό στις ενέργειές του συνεκτιμώντας ακόμα τις επιβαλλόμενες από τις απαιτούμενες προϋποθέσεις νομικές, φορολογικές, ασφαλιστικές, χρηματοδοτικές, κτλ  ενδέχεται να μην τολμήσει να προχωρήσει στην υλοποίηση της ΙΔΕΑΣ αυτής.

Επειδή για όλα τα προβλήματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ  αρκεί να βρει τον τρόπο ή τον κατάλληλο να τον καθοδηγήσει να επιλέξει την κατάλληλη για την περίπτωσή του λύση.

Αν χαθεί  η σκέψη του στον κυκεώνα των μαύρων ερωτημάτων αν, πώς, πού, με ποιους, από πού, κτλ είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην υλοποίηση της ΙΔΕΑΣ του.

Share this post